Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica de cookie-uri.
Meniu
Romanian ro
Sunteţi aici: > Pagina principală >

Termeni si conditii

Termeni si conditiile de utilizare
Acest site este administrat de SC Tabara Telecom SRL CUI RO31697413, numar de inregistrare J8/828/2013.
Adresa sediu: Vistea de Sus, Nr. 60, Vistea de Sus, Jud. Brasov.
Adresa punct de lucru: Alba Iulia, Str. Morii, Nr. 5, Jud Alba

Termeni si conditii de utilizare a site-ului
Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Compania SC Tabara Telecom SRL. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Acest site este intretinut si administrat de compania SC Tabara Telecom SRL.

Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC Tabara Telecom SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC Tabara Telecom SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

SC Tabara Telecom SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Compania SC Tabara Telecom SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. SC Tabara Telecom SRL. nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nicio notificare prealabila.

Compania SC Tabara Telecom SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie .

Produse personalizate:

Conform legilor in vigoare, comanda pentru produsele PERSONALIZATE facuta pe acest magazine online se considera un contract intre client si SC Tabara Telecom SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca SC Tabara Telecom SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate (in maxim de 90 de zile), iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

 

Înscrierea dumneavoastra in site.

Respectand acesti Termeni, nu puteti posta sau obtine urmatoarele tipuri de materiale folosing Serviciile (“Comanda”):

* * Orice materiale amenintatoare, obscene, pornografice sau profane sau orice alt material care ar putea da nastere la orice responsabilitate civila sau penala conform legislatiei în vigoare.
* * Orice material care ar putea încalca drepturile de intimitate, publicitate sau drepturi de autor fara permisiunea proprietarului acestor drepturi si a persoanelor (sau a parintilor lor sau tutorii legali, daca este cazul), care sunt prezentate în material.
* * Orice material trimis de la o adresa anonima sau falsa.

 

Returnarea produselor personalizate comandate

Conform reglementarilor legale în vigoare, produsele personalizate, nu pot fi returnate sau refuzate dupa ce au fost confirmate si trimise pentru exucutare, decât cu plata integrala a transportului si achitarea costurilor de productie.

OG 130/2000 Art. 10 din Legea Returnarii stipuleaza urmatoarele aspecte:

- Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor în care partile au convenit altfel:

[...]

Contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

Contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

Contracte de furnizare a înregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, în cazul în care au fost desigilate de catre consumator.

În cazul nesolutionarii amiabile a problemelor legate de returnarea produselor personalizate, departamentul juridic va lua masurile necesare, inclusiv actionarea în instanta a clientului care refuza ridicarea produselor comandate

Situatiile în care produsele sunt livrate prezentând erori exclusiv de productie reprezinta exceptii, caz în care, pe baza fotografiilor care dovedesc aceasta, pot fi luate masuri care presupun înlocuirea produsului cu unul identic

Compensatie

In calitate de Cumparator, sunteti de acord sa despagubiti, aparati si lasati fara vina Vanzatorul, filialele sale si subcontractantii, si toti ofiterii lor, directorii, angajatii, agentii, licente, furnizorii si orice tert care furnizeaza informatii referitoare la produse sau servicii de si împotriva tuturor pierderilor, cheltuielilor, daune si cheltuieli, inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor, rezultate din orice încalcare a acestor Termeni sau orice activitate legata de contul Cumparatorului (inclusiv un comportament neglijent sau culpabil) de catre Cumparator sau orice alta persoana care achizitioneaza Produse sau accesarea Serviciului folosind contul Cumparatorului.

Acest site functioneaza conform tuturor prevederilor legale din Romania.
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ului si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania SC Tabara Telecom SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Utilizare date cu caracter personal:

Securitatea Datelor Personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membruPrin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Atentie: o comanda este valida doar din momentul platii (pentru toate produsele, exceptie fac produsele presonalizate).

Accest site folosete cook-uri,si navigarea pe site presupune ca sunteti de acord cu acest lucru

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.